Calendario Actividades

jueves, 12 de enero de 2012

Campanya de difusió d’activitats de la Fundació Mona

Benvolguts amics i amigues,

La Fundació Mona és un Centre de Recuperació de Primats ubicat a la població de Riudellots de la Selva (Girona, Espanya). El seu objectiu fonamental és el d'acollir, rehabilitar i resocialitzar primats decomissats i oferir un allotjament digne i un estil de vida el més proper als individus de la seva espècie. El 2007 vam posar en marxa un programa de formació en l'àmbit de la Primatologia dirigit al públic general i estudiants de matèries afins. També, des del 2009 hem iniciat una sèrie de cursos i tallers monogràfics que abasten àmbits com l'Evolució Humana, la Conservació dels Primats o la fotografia o dibuix de natura. Finalment, i amb l'objectiu fer de MONA un Centre d'Interpretació de la Natura, estem incorporant noves experiències i activitats relacionades amb la divulgació de la Ciència, emmarcades dins del nostre programa "ECO": Educar per Conservar.


En aquests 5 anys, més de 1250 persones han participat en alguna de les nostres activitats formatives. Per al 2012 hem planificat fins a 22 activitats, tallers, cursos, seminaris i conferències, esperant superar la xifra dels 600 participants durant l’any. Tot un repte tenint en compte l'actual període de crisi!


Per això, i tal com hem fet en anys anteriors, actualment estem buscant un equip de col.laboradors que ens ajudi a difondre i divulgar les nostres activitats formatives. Què millor i més efectiu de tenir una sòlida xarxa social de col.laboradors? El que volem és que persones de diferents parts del territori espanyol, sobretot aquells que ja heu vingut als nostres cursos, ens ajudin a difondre la informació de les activitats preferentment a:

Xarxes socials: A través de Facebook i Twitter compartint la información que anem penjant en els següents perfils:
  1. https://www.facebook.com/MonaRecerca
  2. https://www.facebook.com/FundacioMONA
  3. https://twitter.com/#!/miquelpaniscus
  4. http://etologiaprimates.blogspot.com/
  5. http://fmrecerca.blogspot.com/
  6. http://www.youtube.com/user/fundaciomona
Pòsters i díptics: Repartint díptics i pòsters informatius dels nostres cursos a facultats, biblioteques, centres i hospitals veterinaris, centres cívics i culturals, etc.

D'aquesta manera, si estàs interessat en col.laborar amb nosaltres no dubtis en enviar-nos un correu electrònic (recerca@fundacionmona.org). T'ho agrairem enormentent!

Esperem la vostra resposta!

Una salutació,

Dr. Miquel Llorente
Responsable de Recerca
Fundació Mona

No hay comentarios: