Calendario Actividades

viernes, 1 de julio de 2011

Estrenem Nou Curs: Cognició de Primats i Ús d'eines en Grans Simis

El proper 15 de juliol Fundació Mona estrenarà el primer dels dos nous cursos de Cognició de Primats que impartiran durant aquest any de celebració del desè aniversari. El primer d'ells, se centrarà en l'ús d'instruments en grans simis i altres espècies de primats. Per això, comptarem amb la presència del Dr. Héctor Marín Manrique. Ha estat investigador post-doctoral a l'Institut Max Planck d'Antropologia Evolutiva (Departament de Psicologia Comparada i del Desenvolupament), sota la supervisió del Dr. Josep Call i del Dr. Michael Tomasello. Ha realitzat estades de recerca a l'Institute of Cognitive Sciences and Technologies of CNR (Bioparc, Roma) al costat de la Dra Elisabetta Visalberghi. Actualment és investigador col.laborador del grup de Primatologia de la Universitat de Barcelona (Departament de Psiquiatria i Psicobiologia Clínica) i membre de ÀRCOBA (Associació per al'Estudi de la Cognició i el Benestar Animal). El seu àmbit de recerca se centra en l'estudi de la cognició de grans simis i psitàcids.

Amb motiu de l'estrena, per la inscripció a aquest curs oferirem un 15% de descompte en la inscripció d'algun dels cursos que Fundació Mona ofereix durant aquest segon semestre de 2011. No et perdis aquesta oportunitat!

Curs: COGNICIÓ EN PRIMATS. ÚS D'EINES EN GRANS SIMIS (Nou Curs!!)
Data: 15 juliol 2011
Hora: 10:00 h a 18:30 h
Lloc: Fundació Mona (Riudellots de la Selva)
A càrrec de: Héctor Marín Manrique
Import: 50 € (consultar descomptes). Per la inscripció a aquest nou curs s'ofereix un 15% de descompte per a la inscripció a un altre dels cursos que MONA ofereix durant 2011.

Més info a:
www.fundacionmona.org
http://etologiaprimates.blogspot.com/

recerca@fundacionmona.org
972.477.618

No hay comentarios: